torstai 31. tammikuuta 2013

Karkkipäivä

En ole mikään pullahiiri enkä edes muista koska olisin syönyt roskaruokaa viimeksi. Toisinaan haukkailen karkin, suklaan, karkin jos toisenkin, MUTTA VAIN jos sitä on jossain tarjolla (Naistenpäivät on poikkeus koska silloin ostan itsekin herkkuja). Työpaikkani on pahin! Toimistossamme on lähes aina karkkia, suklaata tai jonkin sortin muuta herkkua. Jos maistan yhden, maistan useamman. Ja saatan jatkaa seuraavana päivänä, ja taas seuraavana. Jotenkin tunnun jäävän "koukkuun". Joulun herkkuilujen jälkeen päätin kokeilla mielenlujuuttani ja olla herkkujen suhteen "tipattomalla tammikuulla" eli herkuttomalla tammikuulla. Mukaanlukien limsat. Onnistuin! Aivan täysin! Ei herkun herkkua koko kuukautena! Vaikka niitä oli tarjolla, usein ja mielitekojakin oli! Ainoatakaan ei mennyt suuhun.

Tänään se vihdoin koitti: Karkkipäivä! Kirjaimellisesti se olisi vasta huomenna 1.2 mutta kun asiaa mietin viikkoja sitten, päätin että se on tänään koska oli töistä vapaapäivä. Huono olisi karkkipäivä jona ei ehtisi syödä karkin karkkia. Aloitin aamuni Milkan suklaalla ja rakastamillani jogurttilakritseilla. Ihana karkkipäivä!

Just for me!

Ratkaisin muuten liikuntapulmani, josta kirjoitin aikaisemmin. Päädyin Motivukseen ja ostinkin sinne neljän kuukauden superkortin eilen. Ryhmäjumpat ei vieläkään mene! Tänään viimeksi kokeilin josko ihmismieli muuttuisi ja kehittyisi ja eri vetäjillä olisi vaikutusta mutta edelleenkään ei! Spinning ja pilates it is! Myös ehkä toisinaan kuntosali. Ainakin todella hyvää epätyrkyttäjämäistä palvelua saanut eilen ja tänään Motivuksella. Unohdin hupparinikin jumppasaliin ja tiskin täti lupasi kuskata sen mulle huomenna toiseen yksikköön kun menen aamulla spinnaamaan. Kiitos!

Ainiin! Saattaa kuulostaa todella tyhmältä mutta sain avomieheltäni tänään lahjan onnistuneesta herkuttomasta tammikuustani. Uuden palasen Darlinks-rannekoruuni! Iso kiitos!

Uusi Darlinks-pala: Pöllö + "stopperipala".


Pöllö löysi paikkansa rannekorussani.


Tämä kaikki pöllöilyni (Eli Darlinks-pala ja Thomas Sabon pöllöriipukseni + lukuisat pöllö-rihkamakoruni, mekkoni ja paitani) liittyy siis vain ja ainostaan siihen että rakastan pöllöjä. Mystinen ja jotenkin ylväs eläin. Ja nimeomaan yöeläin! Samaistuksen hahmo, sillä itsekin olen aika pöllö. Koska tunnun päivittäin heräävän "tähän päivään" vasta iltapäivällä ja voisin kukkua yömyöhään. Parhaimmat siivousintoilunikin saan aina noin klo 21 illalla :) Tästä avomies tykkää! Juuri kun se on itse rauhoittumassa yötä vasten ja haaveilee nukkumisesta, mä alan lajittelemaan pyykkejä, järjestämään keittiötä tms. 

Semmoista sitten. Aamulla spinningiin ennen töitä. Raahaan tuon miehen mukaan ja ihan vain siksi että se tajuaa mitä teen ja missä teen ja kuinka rankan ihanaa se on! Se niin kuolee sinne! Laihuus ei tarkoita hyvää kuntoa, ja sen todistan huomenna, buahhahhaaa!  :D

Nupunkin vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti