maanantai 21. tammikuuta 2013

Rakkaudesta Thomas Saboon (ja muihin hopeakoruihin)

Olen viimeisen vuoden aikana hurahtanut aivan täysin hopeisiin koruihin ja etenkin Thomas Sabon koruihin. Hopeakorukokoelmani ei ole järin suuri, mutta mielestäni oikein sopiva. Joka juhlaan on oma helynsä ;) (ja tottakai arkeen).

Thomas Sabon koruihin tutustuin siskoni (kyllä! mulla on isosisko) kautta. Sisko haaveili Sabon koruista korukatalogista ja hankkikin myöhemmin Sabon sormuksia.

Kun ensikerran kävin paikan päällä Sabon myyntipisteellä Helsingin Stockmannilla katselemassa Sabon koruja, jotenkin ihastuin Charm clubiin. Ideana Charm clubissa on ostaa haluamansa rannekoru, kerätä siihen charmeja, eli pieniä riipuksia, ja näin koota itselleen persoonallinen rannekoru. Saman keräilyn voi tehdä myös rannekellolle tai vaikka kaulakorulle (Ei, en ole palkattu mainostaja :D ). 

Mietin kuitenkin pitkään onko chamien kerääminen ennemminkin "pikkutyttöjen" juttu, mutta Sabon myyjä vakuutti että charmeja erilaisin koruvaihtiehdoin kerää kaikenikäisiä ihmisiä aina "lapsista vanhempaan ikäluokkaan asti". Kun valitsin rannekoruni, Sabo-rakkauden syttymistä ei voinut enää sammuttaa! <3

Ensimmäinen charmi: C-kasetti.

Thomas Sabo Charm club-rannekoruni.

Thomas Sabon charm club-rannekorun lisäksi hopeakorukokoelmaani kuuluu kaksi Thomas Sabon sormusta, sekä yksi Kalevalan sormus.

Sabon pääkallosormus.

Kalevala meets Thomas Sabo.

Valmistuttuani ammattiin keväällä 2012 sain siskoltani kauniin DFJ:n riipuksen ja avomieheltäni Kalevalan Pore-riipuksen.

DFJ `Sister`.

Kalevalan Pore.

Valmistuessani ammattiin sain lisäksi serkultani kauniit Kalevalan korvakorut, mutten omista korvareikiä. Siis niitä joihin korvakorut kuuluu laittaa, joten kävimme serkkuni kanssa yhdessä vaihtamassa korvakorut Darlinks-rannekoruun. Korun idea on Sabon rannekorun tapaan kerätä paloja siihen tarkoituksena saada omannäköinen koru.

Darlinks.

Charmit Sabon rannekoruun ja palat Darlinksiin lisääntyvät lahjaksi saatuina syntymäpäivinä ja jouluina, mutta myös aina kun silti tuntuu (ja lompakon nyörit joustavat).

Tällä kalliilla himolla, rakkaudella, harrastuksella vain taivas on kattona, mutta toivon kykeneväni pitämään roihuavat rakkauden liekkini hopekouruihin jotenkin edes aisoissa :) .


1 kommentti:

  1. Ihanaa! Kiva että perustit oman blogin. Kirjoitat kivasti :) terveisiä kaikille muuten kuusiseen metsään :)

    VastaaPoista