lauantai 26. tammikuuta 2013

Kasvisruokaa osa 3: Värikäs tofu-kasvisvokki

Lauantain lounasta pohtiessani muistin muutamia viikkoja sitten tekemäni vokin. Kaupassakäynti ja teet helposti maukkaan tofu-kasvisvokin 2-3:lle!

Tarvitset:

1kpl punainen paprika
1/2 kesäkurpitsa
2 punasipulia
400g parsakaalia
250g tofua
1 pss valmis vokkikastiketta
2 rkl soijakastiketta
n. 150g täysjyvänuudeleita
oliiviöljyä

Täysjyvä nuudelit ja yrttitofu.


Pilko ja huuhtele parsakaali.

Huudeltu parsakaali.

Pilko ja paista tofu pannulla oliiviöljyssä. 

Yrttitofu paistumassa.


Pilko kesäkurpitsa ja sipulit.

Punasipuli ja pilkottu kesäkurpitsa.


Laita pilkotut parsakaali ja kesäkurpitsa tofun joukkoon paistumaan. Anna paistua jonkin aikaa ja lisää sekaan pilkotut paprika ja sipuli. Anna paistua.

Tofu ja kasvikset paistumassa.

Kun kasvikset alkavat saada hyvin väriä, laita joukkoon vokkikastike ja sekoita varoen. 

Valmis vokkikastike.

Jätä vokki maustumaan miedolla lämmöllä hellalle, välillä sekoittaen ja keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Lataa lautasellesi itsellesi sopiva satsi nuudelia ja vokkia.

Valmis tofu-kasvisvokki.


Bon appetit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti