sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vapaa viikonloppu

Harvinainen herkku, eli vapaa viikonloppu tapahtui allekirjoittaneelle :) Nautinnollista olla vapaalla samaan aikaan kuin suuri osa muista ihmisistä ja etenkin kavereista. Kolmivuorotyötä tekevänä vapaat osuvat nimittäin milloin minnekin. 

Oli ihanaa käydä spinnaamassa perjantaina ja saunoa sen jälkeen ajan kanssa, ilman kiirettä töihin, iltavuoroon. Eilen kävin aamusta myös spinnaamassa ja sen jälkeen vielä pilateksessa, joka muuten on aika jännittävän ihana laji. En sitä lainkaan vielä (kolmen yrityskerran jälkeen) osaa, mutta pikkuhiljaa alan edes ymmärtää mistä oikein on kyse ja kummasti veri vetää pilatestunneillekin. 

Avomieheni olisi halunnut viedä minut eilen syömään Tamariniin, koska emme ole sielä koskaan käyneet ja kuulleet pelkästään hyvää ko. paikasta. Päätin kuitenkin mielivaltaisesti hylätä moiset romanttiset illalliset ja kutsua ystäväpariskunnan meille lautapeli-iltaa viettämään. 

Illan tarjoilut koostuivat tällä kertaa terveellisyyksistä:

Dippikasvikset; kukkakaali, porkkana ja kurkku 
sekä itsetehty guacamole.


Valkosipuli ruis-sipsit, ruisnachot
 sekä kolmea eri dippiä.

Kuvassa olleiden lisäksi tietenkin luomuvalkkaria ja muutama mieto alkoholijuoma ;). Guacamolen "pistin" avomiehen tekemään itse alusta loppuun ja se oli aivan loistavaa. Ohjeen siihen laitan mikäli joku sen haluaa? :)

Lautapeli-illan pelimenú näytti tältä: (Mukana tällä viikolla ostamani peliuutuus, Mondo)

Illan valikoidut lautapelit.

Ja ei, emme ole lautapeli tai yleensäkään mitään pelinörttejä. Emmekä pelaa lautapelejä lähes koskaan. Noita on vaan kertynyt kaappiin jonkun verran vuosien mittaan. Tuon kuvassa kolmanneksi ylimmän ostin heräteostoksena viime tiistaisen spinning-tunnin jälkeen sen söpön eläimellisen kansikuvan vuoksi ;) .

Pelaaminen jatkui pikkutunneille ja sopiva humaltuminen auttoi pettymyksen sietämistä kun voittoa ei kohdalleni joka pelissä tullutkaan :D Tänään heräsin autuaaseen viinipäänsärkyyn ja kun vihdoin pääsin sängystä ylös oli (dieetti)laskiaispullin leipomisen aika. Dieettipullia siksi, että halusin kokeilla hyvinvointilehdestä bongaamaani reseptiä pulliin ja ajattelin voivani syödä niitä hyvällä omallatunnolla ja söinkin! Dieettipullan pullasta teki oikeastaan vain rasvan ja sokerin vähäisyys ja taikinaan laitettiin maidon lisäksi vähärasvaista maitorahkaa. Hyvää oli!

Avomies kokkasi ennen pullia bravuriaan: canneloneja! Joiden ohjeen, reseptin ja minkä tahansa salaisuuden jakaisin teille kaikille jos sen tietäisin. MUTTA kun EN TIEDÄ! Avomies pitää reseptin visusti itsellään. Lähinnä jos joskus eroamme, jään kaipaamaan ainakin taivaallsia canneloneja made by him :D .

Taivaalliset cannelonit!


(Dieetti)laskiaispulla.

Tä jatkais viimeisen vapaan viimeisten tuntien vapailua sohvalla. Ihanaa laskiais-sunnuntaita kaikille!Toivottavasti napanne on yhtä täynnä laskiaispullaa (dietti tai tavallisia) kuin omani!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanilta näyttää nuo kuvat! Täytyykin itsekin pitää ystävien kanssa lautapeli-ilta ja kokeilla noita herkkuja:) Tuskin miehesi kovin pettynyt oli päätökseesi peli-illasta ja eiköhän hän vie sinut toiste sitten syömään. :) Oikein ihanaa laskiaista ja terkkuja kisuille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä hyviä ja juuri sopivat naposteltavat lautapeli-iltaan :)

      Pidän sormet ristissä ja toivon että vie mut vielä syömään.

      Poista